loading...
News it works
آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
روابط دختر وپسر 11 1732 mehrdad_tehran
البوم غریبه فریدون برای دانلود 3 614 karikweb
دره ستاره ها قشم 0 425 ankara
ویژگی همسر خوب چیست؟ 0 450 ankara
آیا سایت های پرزرق و برق فلش بر روی ربات های موتور جستجو تاثیر دارد ؟ 0 301 bitaazimi68
چگونگی ساخت سایت بر رتبه بندی وب سایت در سئو تاثیر می گذارد 0 357 bitaazimi68
بهینه سازی موتورهای جستجوگر وب سایت علم عجیبی نیست 0 365 bitaazimi68
چگونه درکمترین زمان رتبه بندی وب سایت افزایش پیدا می کند 0 347 bitaazimi68
نقش فیس بوک در بازاریابی شبکه های اجتماعی و کسب و کار اینترنتی 0 418 bitaazimi68
4 مزیت اصلی بهینه سازی در طراحی وب سایت 0 368 bitaazimi68
مقدمه ای بر طراحی سایت 0 335 bitaazimi68
عوارض و مضرات پوشیدن لباس های تنگ برای خانم ها 0 493 raha
زندگی با همسری که علاقه ای به او ندارم 0 414 raha
فواید غسل جنابت بعد از رابطه زناشویی 0 609 raha
متشکرم 0 334 raha
کوتاه کننده متن readlesstext 0 369 raha
جوملا 3.4.1 منتشر شد 0 336 raha
داستان بادکنک من 0 485 homa
خصوصیت های زنان که مردان از آن متنفرند 0 378 homa
چرا آب میوه‌ها مضر هستند؟ 0 385 homa
بيماري اگزما چيست؟ 0 355 homa
pcpc بازدید : 650 نظرات (0)

در 2012 بر وب چه خواهد گذشت؟

وب در سال‌های پایانی دهه گذشته فعالیت‌های زیادی به‌خود دید. توسعه‌دهندگان کارهایی را که می‌توانستند انجام دهند بهبود دادند، افراد زمان بیشتری را در وب گذراندند و سازندگان مرورگرها درگیر رقابتی شدید شدند. بنابراین تلاش شده است در این مقاله اتفاقاتی را...


وب در سال‌های پایانی دهه گذشته فعالیت‌های زیادی به‌خود دید. توسعه‌دهندگان کارهایی را که می‌توانستند انجام دهند بهبود دادند، افراد زمان بیشتری را در وب گذراندند و سازندگان مرورگرها درگیر رقابتی شدید شدند. بنابراین تلاش شده است در این مقاله اتفاقاتی را که پیش‌بینی می‌شود سال آینده رخ دهند، مورد بررسی قرار دهیم.


اینترنت اکسپلورر 10 وارد می‌شود!

اینترنت اکسپلورر 9 برای توسعه‌دهندگان وب و دیگر سازندگان مرورگرها یک هشدار جدی به‌حساب می‌آمد؛ ولی مایکروسافت درواقع قصد داشت سال‌های غفلت خود را جبران کند. تماشای سرعت توسعه IE10 نشان می‌دهد این شرکت با تمام سرعت درحال حرکت است. درحالی که روزی IE از فایرفاکس، سافاری، اپرا و کروم در پشتیبانی از استانداردهای جدید فاصله بسیار زیادی داشت، اما امروزه شانه به شانه آنها حرکت می‌کند و مایکروسافت، فعالانه استانداردها را در توسعه به‌کار می‌گیرد.

در 2012 بر وب چه خواهد گذشت؟

اکسپلورر 10 برای مایکروسافت چیزی بیش از یک محصول است. این مرورگر، اساسی برای نرم‌افزارهای کاربردی Metro-style در ویندوز 8 است. به این معنی که تمام چیزهایی که برای آوردن جلوه‌های انیمیشنی و شتاب‌دهنده سخت‌افزاری در وب به‌کار گرفته می‌شوند در ویندوز نیز در دسترس هستند. بنابراین می‌توانید مطمئن باشید IE10 قدرتمند خواهد بود.

اکسپلورر 10 برای همه قابل دسترس نخواهد بود؛ حتما باید ویندوز 7 یا 8 داشته باشید. در حالی که IE9کاربران ویندوز XP را پشت سر گذاشت و پشتیبانی نکرد، IE10 ویندوز ویستا را به این فهرست اضافه خواهد کرد. این کار تاثیر مرورگر بر جریان عمومی را محدودتر خواهد کرد. با وجود تمام مشکلات، مایکروسافت در تلاش برای دنبال کردن اپل در بازار تبلت و گوشی‌های هوشمند، IE10 یک نیروی محرک قوی خواهد بود. اگرچه بازار رایانه های شخصی ممکن است رشد چندانی نکند، ولی هنوز بازار بزرگی است و قرار دادن IE10 در ویندوز 8، حضور آن را قدرتمندتر خواهد ساخت. اگر از نسخه‌های قدیمی‌تر اکسپلورر مانند IE8 یا IE7 استفاده می‌کنید، مراقب باشید؛ چراکه مایکروسافت قصد دارد در ژانویه، شما را مجبور به تعویض مرورگرتان به یک نسخه جدیدتر کند.

 

 

بازی‌های وب سرعت می‌گیرد

بازی‌های تحت وب مساله تازه‌ای نیست، ولی سال 2012 کمی متفاوت خواهد بود. به‌ جای گرافیک‌های پیشین یا تکیه بر Flash Player، بازی‌های وب به شکلی که ما در کنسول‌های بازی می‌دیدیم، نزدیک‌تر خواهد شد.

وب به‌عنوان یک میانجی برای اسناد رشد کرد و درحال حاضر بتدریج به‌سمت تعامل بیشتر با کاربر حرکت می‌کند؛ کارایی جاوااسکریپت بسیار بیشتر شد، ابزار برنامه‌نویسی جاوااسکریپت بهبود یافت و قابلیت‌هایی مانند گرافیک‌های برداری مقیاس‌پذیر (SVG ،(CSS و Canvas گرافیک‌های دوبعدی را پیشرفت دادند. امروزه ساخت نرم‌افزارهای کاربردی وب مانند فیسبوک یا گوگل داکز یک مقیاس است و برنامه‌نویسان جاوااسکریپت بالاترین تقاضاها را دارند.

اما باوجود هجوم نسل جدیدی از توسعه‌دهندگان وب، همه‌چیز درحال تغییر است. آنهایی که با زبان‌های سطح پایین‌تر مانند C یا ++C برنامه‌نویسی می‌کرده‌اند، اینان کدنویس‌هایی هستند که بازی‌های کنسول را با گرافیک‌های پیشرفته سه‌بعدی و موتورهای فیزیکی مخصوص کارهای سنگین می‌سازند.

در اینجا 2 فناوری که به‌طور سخت‌افزاری شتاب داده شده‌اند، برای رسیدن به این آینده وجود دارد. اول WebGL است؛ یک واسط گرافیک سه‌بعدی که از موزیلا شروع و به‌ وسیله گروه Khronos استانداردسازی شد و اکنون در فایرفاکس، کروم و اپرا قرار داده می‌شود. دوم NaCl) Native Client)؛ یک فناوری که تنها در کروم استفاده می‌شود و می‌تواند نسخه‌های سازگار بازی‌های C و ++C اصلی را اجرا کند. WebGL برای دنیای وب مناسب‌تر است و از پشتیبانی بیشتری بهره می‌برد، ولی به جاوااسکریپت وابسته است. در حالی که NaCl هنوز نتوانسته است در مرورگر دیگری ‌جز خود گوگل قرار بگیرد.

فناوری‌های دیگر نیز کمک‌های بسیاری می‌کنند؛ فناوری WebSocket که بتازگی نیز به پایان رسیده است و برای ارتباطات سریع و ایجادکنندگان وب جهت چندوظیفگی بهتر به‌کار می‌رود. این فناوری‌ها سرانجام به حوزه موبایل سرازیر می‌شوند، اگرچه به‌نظر می‌رسد سال 2012 تنها قدم‌های کوچکی در این زمینه برداشته شود. انتظار نمی‌رود یکی نسبت به دیگری برتری بیابد (یا فلش‌پلیر را از رایانه‌های شخصی‌مان دور کنند) ولی به‌نظر می‌رسد WebGL و NaCl در این جهت استفاده شوند که مرورگرهای امروزی را مانند یک کاغذ ساده نشان دهند.

چیزی که در 2012 انتظار نمی‌رود اتفاق بیفتد این است که گوگل مشارکت جستجوی خود را با موزیلا ـ که در ماه نوامبر پایان یافته است ـ تمدید نکند

کروم از فایرفاکس پیشی می‌گیرد

زمانی که مرورگر گوگل ابتدا به‌عنوان یک پروژه بتا تکمیل نشده مطرح شد، اغلب مردم آن را مسخره کردند! چیزی که الان اتفاق نمی افتد.

سال 2012 انتظار می‌رود کروم از موزیلا فایرفاکس که به‌عنوان مرورگر شماره 2 در رتبه‌بندی مرورگرها قرار دارد، جلو بزند. البته به گفته برخی سایت‌های آمار، در حال حاضر هم کروم شماره 2 هست ولی این سایت‌ها مشاهده صفحات را اندازه‌گیری می‌کنند نه افراد را.

موزیلا تمام تلاش خود را می‌کند تا فایرفاکس را سبک‌تر، سریع‌تر و نیازمند حافظه کمتر کند؛ ولی مرورگر گوگل روند صعودی

در 2012 بر وب چه خواهد گذشت؟

کروم وسیله مهمی برای ارائه فناوری گوگل (بویژه ایده‌های سرعت‌دهی به وب مانند SPDY، TLS False Start، WebP و Dart که جایگزینی برای جاوااسکریپت محسوب می‌شود) به جهان است. استفاده گسترده از کروم، به گوگل جایگاه ویژه‌ای در میز تنظیمات استاندارد اعطا کرده که برای تبدیل وب به یک پایه برنامه‌نویسی بسیار مهم است.

خطری که با پیشرفت کروم به‌وجود می‌آید این است که گوگل، وب را قطعه‌قطعه می‌کند. برای مثال موزیلا به SPDY برای بارگذاری سریع‌تر صفحه علاقه نشان داده است و Silk، مرورگر آمازون از آن استفاده می‌کند. ولی گوگل توسعه‌دهندگان را به ساخت افزونه‌ها و نرم‌افزارهای وب که ازطریق فروشگاه اینترنتی کروم منتشر شوند و تنها برای کروم و سیستم‌عامل کروم باشند، تشویق می‌کند. نسخه‌ای از این نرم‌افزارها که تنها برای کروم باشد، ما را به زمان‌های بد گذشته یعنی تسلط IE6 برمی‌گرداند که نوشتن استانداردهای وب در درجه دوم اهمیت قرار داشتند.

گوگل با موزیلا ادامه می‌دهد

چیزی که در 2012 انتظار نمی‌رود اتفاق بیفتد این است که گوگل مشارکت جستجوی خود را با موزیلا ـ که در ماه نوامبر پایان یافته است ـ تمدید نکند.

به‌وسیله این قرارداد مشارکت، افرادی که از جستجوی فایرفاکس استفاده می‌کنند، ترافیک را به ‌سمت موتور جستجوی گوگل می‌فرستند. زمانی که آنها روی تبلیغات جستجو که می‌بینند کلیک کنند، تبلیغ‌دهندگان به گوگل هزینه‌ای پرداخت می‌کنند و گوگل بخشی از آن درآمد را به موزیلا برمی‌گرداند.

در 2012 بر وب چه خواهد گذشت؟

این مساله درست است که گوگل می‌تواند به‌ وسیله تمدید نکردن قرارداد بشدت به موزیلا آسیب بزند، ولی موزیلا هم قادر است درصورت بروز این اتفاق، درآمد خود را از طریق بینگ مایکروسافت تامین کند. با این حال احتمال تمدید نشدن این قرارداد به چند دلیل کم است.

نخست این که موزیلا و گوگل، با وجود تفاوت‌هایشان، مشتاقانه به‌دنبال ساخت یک وب بهتر هستند. هدف کروم، شکست دادن مرورگرهای رقیب نیست، بلکه بهبود وب است و از این نظر موزیلا یک دوست به‌حساب می‌آید نه دشمن.

مساله دیگر این که کنار گذاشتن موزیلا از سوی گوگل، آن را یک زورگو نشان می‌دهد. این تصویری نیست که گوگل بخواهد کاربر او داشته باشد. ممکن است گوگل و موزیلا به‌طور قابل توجهی تنظیماتشان را تغییر دهند، ولی راه خود را از یکدیگر جدا نمی‌کنند.

منبع :tebyan

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
جدول پخش برنامه هاي شبکه «آي فيلم» و «شبکه نمايش»

درباره ما
Profile Pic
به نام خدا باعرض سلام این وبلاگ با هدف اطلاع رسانی و آموزش مباحث رایانه و پزشکی و تناسب اندام و... ایجاد شده است.که البته گاهی یادداشت های شخصی خود را نیز قرار خواهم داد. لطفاً با نظرات خود من را در جهت بهتر شدن ويلاگ ياري کنيد. *{ توجه: استفاده از کليه مطالب وبلاگ تنها با ذکر منبع مجاز مي باشد.} با تشکر
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • اخبار تلويزيون ديجيـتال

    اطلاعات جامع و به روز شبکه هاي ماهواره اي جهان

    آمار سایت
  • کل مطالب : 1205
  • کل نظرات : 276
  • افراد آنلاین : 92
  • تعداد اعضا : 781
  • آی پی امروز : 381
  • آی پی دیروز : 127
  • بازدید امروز : 765
  • باردید دیروز : 217
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 2,714
  • بازدید ماه : 2,714
  • بازدید سال : 78,647
  • بازدید کلی : 2,017,714
  • کدهای اختصاصی
    خرید عینک آفتابی
    وضعیت رتبه در گوگل