loading...
News it works
آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
روابط دختر وپسر 11 1732 mehrdad_tehran
البوم غریبه فریدون برای دانلود 3 614 karikweb
دره ستاره ها قشم 0 425 ankara
ویژگی همسر خوب چیست؟ 0 450 ankara
آیا سایت های پرزرق و برق فلش بر روی ربات های موتور جستجو تاثیر دارد ؟ 0 301 bitaazimi68
چگونگی ساخت سایت بر رتبه بندی وب سایت در سئو تاثیر می گذارد 0 357 bitaazimi68
بهینه سازی موتورهای جستجوگر وب سایت علم عجیبی نیست 0 365 bitaazimi68
چگونه درکمترین زمان رتبه بندی وب سایت افزایش پیدا می کند 0 347 bitaazimi68
نقش فیس بوک در بازاریابی شبکه های اجتماعی و کسب و کار اینترنتی 0 418 bitaazimi68
4 مزیت اصلی بهینه سازی در طراحی وب سایت 0 368 bitaazimi68
مقدمه ای بر طراحی سایت 0 335 bitaazimi68
عوارض و مضرات پوشیدن لباس های تنگ برای خانم ها 0 493 raha
زندگی با همسری که علاقه ای به او ندارم 0 414 raha
فواید غسل جنابت بعد از رابطه زناشویی 0 609 raha
متشکرم 0 334 raha
کوتاه کننده متن readlesstext 0 369 raha
جوملا 3.4.1 منتشر شد 0 336 raha
داستان بادکنک من 0 485 homa
خصوصیت های زنان که مردان از آن متنفرند 0 378 homa
چرا آب میوه‌ها مضر هستند؟ 0 385 homa
بيماري اگزما چيست؟ 0 355 homa
pcpc بازدید : 449 نظرات (0)
details-images
چند روز پيش مسئولين بهداشت عمومی در بريتانيا اعلام کردند که ويروسی شبيه به عامل شيوع بيماری سارس را در يک فرد سالخورده و اهل خاورميانه مشاهده کرده اند.

پس از اين خبر هشدار آميز مقامات سازمان بهداشت جهانی در روز دوشنبه گفتند که هنوز برای نظر و يا هشدار در مورد گسترش بيماری سارس در منطقه خاورميانه زود است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، مقامات بهداشت بريتانيا پس از معاينه فرد بيماری که از قطر برای معالجه به لندن منتقل شده بود متوجه شدند که اين فرد چند ماه پيش به عربستان سعودی سفر کرده است. با توجه به اينکه اوايل سال جاری ميلادی يک نفر بر اثر ابتلا به بيماری سارس در عربستان جان خود را از دست داده بود اين مسئله حساسيت مسئولان بهداشت بريتانيا را برانگيخت.

فردی که برای معالجه به لندن منتقل شده به ويروس های چند گانه ( کورونا وايروس) مبتلا است که علاوه بر ويروس های عامل سرماخوردگی های معمولی، گروهی از ويروس های خطرناک را نيز شامل می شود که عامل بيماری های تنفسی جدی مثل بيماری سارس هستند.

اولين مورد از انتقال ويروس عامل سارس به بدن انسان از يک نوع گربه و چندين سال پيش در کشور چين اتفاق افتاد. همچنين شيوع بيماری سارس طی مدت زمان کوتاهی در سال ۲۰۰۳ در کشورهای آسيايی بيش از ۸۰۰ قربانی گرفت.

يک سخنگوی سازمان بهداشت جهانی روز دوشنبه گفت: « هنوز برای اعلام نظر قطعی و يا اعلان هشدار بسيار زود است. در حال حاضر فقط دو نمونه از ابتلا به اين نوع بيماری ويروسی گزارش شده که هيچ ارتباطی با يکديگر نداشته اند».

به گفته وی، هنوز تمام روش های انتقال اين نوع ويروس ها کاملا شناخته شده نيست ولی هيچ شواهدی هم حاکی از انتقال آن از طريق تماس بين انسان ها وجود ندارد.

خبرگزاری فرانسه يادآوری می کند که اين نوع ويروس های چند گانه (کورونا وايروس) معمولا از طريق هوا منتقل می شوند ولی در عين حال به گفته سازمان بهداشت جهانی يکی ديگر از راههای انتقال آن ممکن است تماس با حيوانات باشد.

کارشناسان علوم پزشکی تاکيد می کنند هنوز مشخص نيست ويروسی که در بدن فرد بيمار در بريتانيا مشاهده شده تا چه حد خطرناک است. ممکن است در نهايت مشخص شود که از نوع بی خطر هستند و يا ممکن است به نوعی بيماری مشابه سارس منجر شود.

چند سال پيش، پس از مشاهده اولين نمونه های ابتلا به اين بيماری درهنگ کنگ ويروس های ناقل سارس به ۳۰  کشور ديگر سرايت کرد. به گفته برخی از کارشناسان، حتی مرگ يک نفر بر اثر بيماری سارس را بايد رويدادی جدی تلقی کرد چون هيچکس بر اثر ابتلا به ويروس های معمولی سرماخوردگی نمی ميرد. معمولا ۱۰ درصد افراد مبتلا به سارس جان خود را از دست می دهند و بنابراين هرگونه احتمال شيوع آن را بايد جدی گرفت.

مسئولان بهداشت عمومی در بريتانيا می گويند که اين بيمار قطری قبل از انتقال به لندن در يک بيمارستان خصوصی در کشور قطر تحت درمان بوده است. از روز يازدهم سپتامبر که وی به لندن منتقل شده در بخش مراقبت های ويژه يک بيماستان بستری است و تاکنون هيچ يک از پرستاران يا کادر پزشکی بيمارستان که با وی در تماس بوده ، بيمار نشده اند.

سازمان بهداشت جهانی نيز می گويد نمونه برداری از ويروس های اين بيمار قطری نشان می دهد که آنها با ويروس هايی که چند ماه پيش باعث مرگ يک شهروند عربستان سعودی شد، کاملا يکسان هستند. در حال حاضر سازمان بهداشت جهانی هيچ گونه هشدار يا محدوديتی در مورد سفر به کشورهای خاورميانه صادر نکرده است و تاکيد دارد که منبع شيوع اين ويروس هنوز ناشناخته است.

مقامات دولت عربستان سعودی نگران هستند که در روزهای مربوط به مراسم حج شيوع چنين ويروس هايی گسترش يابد. به همين خاطر از هم اکنون توصيه های پزشکی دقيق تری را در اختيار داوطلبان شرکت در اين مراسم قرار داده اند. در سال های گذشته در برخی موارد مراسم حج منبع گسترش و شيوع يکباره بيماری هايی مثل مننژيت ، آنفولانزا و فلج اطفال بوده است.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
جدول پخش برنامه هاي شبکه «آي فيلم» و «شبکه نمايش»

درباره ما
Profile Pic
به نام خدا باعرض سلام این وبلاگ با هدف اطلاع رسانی و آموزش مباحث رایانه و پزشکی و تناسب اندام و... ایجاد شده است.که البته گاهی یادداشت های شخصی خود را نیز قرار خواهم داد. لطفاً با نظرات خود من را در جهت بهتر شدن ويلاگ ياري کنيد. *{ توجه: استفاده از کليه مطالب وبلاگ تنها با ذکر منبع مجاز مي باشد.} با تشکر
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • اخبار تلويزيون ديجيـتال

    اطلاعات جامع و به روز شبکه هاي ماهواره اي جهان

    آمار سایت
  • کل مطالب : 1205
  • کل نظرات : 276
  • افراد آنلاین : 87
  • تعداد اعضا : 781
  • آی پی امروز : 277
  • آی پی دیروز : 127
  • بازدید امروز : 426
  • باردید دیروز : 217
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 2,375
  • بازدید ماه : 2,375
  • بازدید سال : 78,308
  • بازدید کلی : 2,017,375
  • کدهای اختصاصی
    خرید عینک آفتابی
    وضعیت رتبه در گوگل